IXOR @VTK JOBBEURS!

Taoufik El Mahmoudi - 2021-02-09

testerdetest

IXOR @VTK JOBBEURS!

Ook dit jaar zal Ixor aanwezig zijn op de VTK jobbeurs. Normaal gezien gaat deze beurs door in de Brabanthal te Haasrode maar door de Corona maatregelen zal dit uiteraard online doorgaan. We gebruiken het graduate platform, surf zeker even langs op 2 maart om ons aanbod te ontdekken.

Een job of een stage?

Ixor biedt jaarlijks een aantal stageplaatsen aan voor Bachelor en Masterstudenten. Daarnaast hebben we ook een graduate program voor pas afgestudeerden. We stippelen met jou een 5 jarig traject uit. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om binnen de verschillende practices ervaring op te doen. Voor elke practice ( Artificial Intelligence, IoT, custom development en consultancy) hebben onze team leads enkele leerrijke stages/projecten opgezet. Tijdens de jobbeurs krijg je de mogelijkheid om onze team leads te ontmoeten en meer te weten te komen over het reilen en zeilen bij Ixor. We zijn ervan overtuigd dat een ICT job bij Ixor afwisselend, uitdagend en boeiend moet blijven. De leergierigheid van de jeugd en hun fascinatie met nieuwe technologieën vinden wij een belangrijke meerwaarde voor ons bedrijf in de snel evoluerende digitale maatschappij.

Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven!

Related articles

IXOR @VTK JOBBEURS!

Read more

Automated Epileptic Seizure Detection on EEG Brainwaves for Ghent University, 4BrainLab

Read more

Ixor en CodaBox slaan de handen in mekaar en maken e-facturatie toegankelijk voor alle bedrijven in België

Read more