Op zoek naar een kantoorruimte in hartje Mechelen?

Op zoek naar een kantoorruimte in hartje Mechelen?

Op zoek naar een kantoorruimte in hartje Mechelen?

De laatste jaren kennen we een verschuiving in onze werkmethoden, wat impliceert dat ook wij onze werknemers de mogelijkheid bieden om hun taken vanop afstand uit te voeren. Een manier van werken die perfect aansluit bij de visie van Ixor, dewelke ons in staat stelt om de flexibiliteit op de werkvloer te verhogen, ons team gericht te werk te stellen en de capaciteiten van onze werknemers ten volle te benutten. 

Door deze structuur wordt onze fysieke kantoorruimte slechts twee dagen per week benut, wat ons heeft geïnspireerd om onze kantoorfaciliteiten de rest van de tijd open te stellen voor een of meerdere partners die dezelfde werkwijze hanteren. Zo kunnen we bijdragen aan een duurzame werkcultuur waarin verschillende bedrijven slechts één gebouw invullen en daardoor de totale behoefte aan vastgoed vermindert. Minder kantoorruimte betekent minder energieverbruik en zo willen wij bijdragen aan een kleinere ecologische voetafdruk. Op deze manier streven we ernaar om actief bij te dragen aan een meer milieubewuste en duurzame toekomst.

Daarom zijn we momenteel actief op zoek naar een of meerdere partners die dezelfde visie omarmen en samen onze prachtige kantoorruimte willen delen. We geloven dat dit partnerschap niet alleen onze kantooromgeving optimaliseert, maar ook een stap voorwaarts is in de richting van een meer duurzame en verantwoorde bedrijfsvoering.

Deel jij een pand met ons? 


Word jij (een van) onze partner(s) en delen we binnenkort samen onze prachtige kantoorruimte? Hieronder een opsomming van wat je mag verwachten:

  • Perfecte bereikbaarheid: Mechelen-station op 5 min. wandelen, bushalte aan de voordeur
  • Parkeermogelijkheid op wandelafstand boven- of ondergronds
  • Kantoren met modern comfort in een historisch kader (het pand is bijna zo oud als België)
  • Ruime en lichte kantoren voor 4 tot 40 personen.
  • 3 grote en meerdere kleine vergaderruimtes en een unieke zitruimte
  • Douche
  • Keuken met Dripl, koffiemachine, vaatwas en koelkast met ijsmachine
  • Volledig digitale toegang met de Udini App
  • Verwarming en airco
  • Voorzien in onderhoud en schoonmaak

Dagen in samenspraak te bekijken. Bezichtiging op aanvraag!

Interesse? Stuur een mailtje naar bea.torfs@ixor.be

Contact

Schuttersvest 75
2800 Mechelen
linkedin logo
Ixor is member of Hybrio Design.
Hybrid products for a connected world.