Interview DataNews - Europese regelgeving voor digitale facturatie

Bij Ixor zijn we verheugd dat we onze expertise mochten delen met DataNews! Onlangs kregen we de gelegenheid om ons licht te laten schijnen op een brandend actueel onderwerp: de Europese regelgeving voor digitale facturatie.

Vanaf 1 januari 2026 lijkt het er sterk op dat digitale facturatie verplicht zal worden tussen bedrijven, wat ongetwijfeld een ingrijpende verandering teweeg zal brengen in de bedrijfswereld. Bij IxorDocs zijn we er klaar voor om bedrijven te begeleiden bij deze overgang naar nieuwe normen.

Onze geavanceerde technologie omvat een krachtige AI-herkenningsmotor, OCR, en fungeert als een gecertificeerd PEPPOL Access Point. Hierdoor wordt het naadloos integreren van documentverwerking in bedrijfsprocessen eenvoudig. We delen onze technologische oplossingen openlijk met partners via gebruiksvriendelijke API's.

Specifiek richten we ons tot boekhoudsoftware-ontwikkelaars en ERP-integratoren die geïnteresseerd zijn in het integreren van IxorDocs in hun oplossingen.

Bij Ixor zijn we toegewijd aan het vormgeven van de toekomst van digitale facturatie, en zijn we enthousiast over de mogelijkheden die dit met zich meebrengt.

Lees het volledige artikel hier: IxorDocs - DataNews Feature

WE DO IT TOGETHER

Let's meet!

Benieuwd naar wat we met Ixor voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Klik op onderstaande link en boek een kennismakingsgesprek in - je komt terecht bij Roel - en we ontmoeten elkaar snel!

Contact

Schuttersvest 75
2800 Mechelen
linkedin logo
Ixor is member of Hybrio Design.
Hybrid products for a connected world.