Ixor x Digital Finance Summit

Op 8 december vonden jullie ons bij de IxorDocs-stand op de Digital Finance Summit in Brussel, omringd door 600 FinTech-experts. Het was een dag doordrenkt met inspiratie, waardevolle gesprekken en boeiende inzichten die onze passie voor innovatie en vooruitgang alleen maar versterkten.

Niet alleen kon je onze IxorDocs-stand bezoeken, maar we werden ook uitgenodigd voor een panelgesprek over de kansen die regulering met zich meebrengt. Bovendien mochten we deelnemen aan een podcastaflevering, waar we dieper ingingen op deze prikkelende discussie.

We kijken al uit naar de release van de aflevering! De Digital Finance Summit heeft niet alleen onze kennis verrijkt, maar heeft ook deuren geopend voor nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen die we met enthousiasme verkennen.

We zijn dankbaar voor de kans om deel uit te maken van dit dynamische evenement en kijken uit naar wat de toekomst in petto heeft voor IxorDocs en de FinTech-wereld als geheel.

WE DO IT TOGETHER

Let's meet!

Benieuwd naar wat we met Ixor voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Klik op onderstaande link en boek een kennismakingsgesprek in - je komt terecht bij Roel - en we ontmoeten elkaar snel!

Contact

Schuttersvest 75
2800 Mechelen
linkedin logo
Ixor is member of Hybrio Design.
Hybrid products for a connected world.