Interview FD Magazine - mogelijke verplichting van e-facturatie voor bedrijven in 2026

Bij Ixor delen we graag onze inzichten en expertise, en onlangs hebben we dit gedaan in een boeiend interview met FD Magazine. Het gesprek draaide om een intrigerende ontwikkeling: de mogelijke verplichting van e-facturatie voor alle bedrijven in 2026.

Of deze verplichting daadwerkelijk in werking treedt of niet, wij bij IxorDocs zijn er klaar voor om bedrijven te ondersteunen. Momenteel faciliteren we al meer dan 1000 bedrijven en organisaties, waaronder namen als Securex, Clearfacts, en GO! Scholengroepen, met onze e-invoicing oplossingen.

Wij zijn trots dat IxorDocs niet alleen een Certified Peppol Access Point en SMP is, maar dat we ook, dankzij geavanceerd gebruik van AI en Cloud-technologie, elke facturatiestroom kunnen ondersteunen.

Een concreet voorbeeld van onze impact is te zien in het leveranciersplatform van Belfius, waar onze geavanceerde software wordt ingezet.

Wil je meer weten over ons standpunt en onze aanpak? Het volledige artikel is beschikbaar via deze link: Lees het volledige artikel

Bij Ixor kijken we uit naar een toekomst waarin e-facturatie een naadloos onderdeel is van het bedrijfsleven, en we staan klaar om organisaties te begeleiden bij deze evolutie.

WE DO IT TOGETHER

Let's meet!

Benieuwd naar wat we met Ixor voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Klik op onderstaande link en boek een kennismakingsgesprek in - je komt terecht bij Roel - en we ontmoeten elkaar snel!

Contact

Schuttersvest 75
2800 Mechelen
linkedin logo
Ixor is member of Hybrio Design.
Hybrid products for a connected world.