Ixor x SudInfo

Sudinfo heeft een interessant artikel gepubliceerd over onze samenwerking met Qbus en het project Luqas. 

Luqas, de slimme energiemanager van Qbus, is al een opvallend stukje technologie op zich. Maar met onze inspanningen hebben we het nog slimmer kunnen maken. Door het implementeren van voorspellende sturingsschema's en het optimaliseren van laadschema's, tillen we het energieverbruik van de klanten van Qbus naar een hoger niveau. Dit resulteert niet alleen in efficiënter energiegebruik, maar ook in aanzienlijk lagere kosten voor de gebruikers. Het is een win-win situatie waar we ontzettend veel voldoening uit halen.

We zijn enorm blij met de publicatie in SudInfo. Het onderstreept niet alleen de impact van onze inspanningen, maar benadrukt ook het belang van samenwerking en innovatie in de energie-industrie.

Onze samenwerking met Qbus en de ontwikkeling van Luqas is slechts een voorbeeld van hoe technologie de weg vrijmaakt voor een duurzamere toekomst. We zijn Sudinfo dan ook dankbaar voor het helpen verspreiden van deze boodschap.

Wil je meer weten over hoe Luqas en onze samenwerking met Qbus het energieverbruik transformeren? Lees dan het volledige artikel op Sudinfo.

WE DO IT TOGETHER

Let's meet!

Benieuwd naar wat we met Ixor voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Klik op onderstaande link en boek een kennismakingsgesprek in - je komt terecht bij Roel - en we ontmoeten elkaar snel!

Contact

Schuttersvest 75
2800 Mechelen
linkedin logo
Ixor is member of Hybrio Design.
Hybrid products for a connected world.