Workation 2023

In oktober 2023 verruilden we onze kantoorstoelen voor zonovergoten Siciliaanse heuvels tijdens onze derde jaarlijkse workation. Deze keer was het het prachtige eiland Sicilië dat diende als het pittoreske decor voor onze twee weken durende workation. Te midden van olijfgaarden en met adembenemende uitzichten op de baai van Marinello en de majestueuze Basilica del Tindari, ontdekten we dat een workation niet alleen de productiviteit stimuleert, maar ook de teamspirit versterkt en ons de kans geeft om elkaar op een dieper niveau te leren kennen.

Hoe we de workation van dit jaar hebben ervaren? Dat vertellen enkele van onze teamleden je:

Ruben: "Ik moet toegeven dat ik tijdens videocalls het weidse uitzicht op de baai van Marinello en de Basilica del Tindari hoog op de bergtop voor mezelf gehouden heb en de mensen aan de andere kant van de lijn enkel de olijfgaard als achtergrond gegund heb."

Kato: "Gezien we werken als developers en altijd aan onze schermen gekluisterd zijn, is het soms moeilijk om echt een band op te bouwen met je collega's. Zoiets als dit, zorgt er uiteraard voor dat je elkaar écht leert kennen."

Jef: "Het is een hele fijne manier om je collega's beter te leren kennen, en je komt ook vaker in contact met collega's waarmee je op kantoor niet vaak samenwerkt. Het werken in de zon op onze eigen berg in Sicilië, evenals vergaderingen met een prachtig uitzicht waar mensen in het regenachtige België jaloers op zouden zijn, maakte het natuurlijk ook een unieke ervaring!"

Kortom: het was weeral een topeditie. En naast de teamsfeer die is versterkt, hebben we ook mooie prestaties geboekt tijdens de hackaton die we daar ter plaatse (en vanop afstand met de teamleden in België) hebben georganiseerd. Nu kijken we al uit naar volgend jaar, waar het winnende team de eer heeft om de locatie van onze volgende zonnige werkvakantie te kiezen - de spanning stijgt!

WE DO IT TOGETHER

Let's meet!

Benieuwd naar wat we met Ixor voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Klik op onderstaande link en boek een kennismakingsgesprek in - je komt terecht bij Roel - en we ontmoeten elkaar snel!

Contact

Schuttersvest 75
2800 Mechelen
linkedin logo
Ixor is member of Hybrio Design.
Hybrid products for a connected world.